Va insotim pe toata durata de viata a afacerii dumneavoastra, oferindu-va servicii complexe si complete pentru infiintarea, suspendarea, schimbarea sediului, modificarea obiectului de activitate sau diverse alte actiuni aparute in cadrul unei firme.

Infiintare SRL

SRL-ul este o societate cu raspundere limitata ce va permite sa aveti activitate economica, indiferent de domeniu si sa dezvoltati o afacere puternica. Este cea mai solicitata forma juridica, este usor de intretinut, este usor de infiintat si asigura o flexibilitate mare.

Infiintarea unui SRL trebuie sa tina cont de mai multi factori, cum ar fi numarul de asociati, numarul de angajati, cifra de afaceri preconizata si domeniul de activitate. Va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a porni cu dreptul in viitoarea afacere.

Infiintare SRL-D

Un SRL-D este o forma juridica asemanatoare SRL-ului, diferentele fiind date de avantajele oferite celui care o infiinteaza. Este o societate ideala pentri intreprinzatorii debutanti, care nu au mai fost actionari in nicio alta firma si nu au avut PFA sau Intreprinderi individuale. Avantajele majore ale unui SRL-D sunt:

  • Faptul ca ofera oportunitatea pentru solicitarea unui ajutor nerambursabil de pana la 10000 de euro;
  • Faptul ca asigura o scutire de la plata contributiilor de asigurari sociale;
  • Faptul ca beneficiaza de garantii acordate de Fondul National de Garantare. Infiintarea unui SRL-D vine si cu o serie de obligatii, cum ar fi angajarea a minim 2 salariati, precum si reinvestirea a minim 50% din profitul realizat in anul precedent.

Infiintare PFA

PFA este cea mai convenabila forma juridica pentru cei care doresc sa lucreze pe cont propriu, fara angajati. Este o varianta usor de gestionat, ce nu necesita un expert contabil si poate oferi o serie de avantaje. PFA-ul este o forma juridica ideala pentru un freelancer si infiintarea sa are un cost redus.

Jurasist va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru infiintare PFA si va inlesneste relatia cu autoritatile nationale, in asa fel incat sa va puteti desfasura activitatea in deplina liniste.

Infiintare II

O alta forma de organizare economica, ideala pentru cei cu afaceri mici este Intreprinderea Individuala. Este o solutie asemanatoare PFA-ului, diferenta fiind faptul ca poate avea mai multe domenii de activitate, nu doar domeniul pentru care s-a autorizat.

Toate informatiile pentru infiintare Intreprindere Individuala pot fi obtinute prin contactarea specialistilor nostri care va pot ajuta sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste forma juridica ce vi se potriveste.

Infiintare IF

Afacerile in familie se fac prin intermediul unei IF ( Intreprinderi familiale). Fara a avea personalitate juridica, Intreprinderea Familiala le permite membrilor unei familii sa desfasoare activitati economice in agricultura, in industrie, turism, constructii, comert sau IT. Intreprnderea Familiala se constituie in urma unui acord al membrilor familiei, doar daca acestia nu au savarsit fapte sanctionate de legile financiare.

Toate detaliile despre infiintarea unei Intreprinderi Familiale va pot fi oferite de specialistii Jurasist.

Suspendare activitate SRL, PFA, II, IF

Suspendarea activitatii unei societati comerciale este un proces destul de dificil. Daca doriti o pauza in activitatea comerciala, va ajutam cu tot ceea ce inseamna suspendarea activitatii pentru SRL, PFA, II sau IF.

Reluarea activitatii SRL, PFA, II, IF

In cazul in care aveti o societate comerciala, un PFA sau o intreprindere individuala sau familiala suspendate din activitate si doriti reactivarea acestora, va ajutam in acest sens, gasind cele mai eficiente, rapde si ieftine solutii. Suntem mereu la curent cu noutatile legislative si fiecare actiune intermediata de noi este 100% corecta si eficienta.

Schimbare sediu social SRL, SRL-D

Fiecare societate comerciala are obligatia de a avea un sediu social. Acesta reprezinta adresa de corespondenta si cea in care vor ajunge toate actele oficiale ale societatii. Chiar daca de multe ori, sediul social nu are activitate, exista situatii in care se doreste schimbarea sa.

Va ajutam sa obtineti un nou sediu social in cel mai scurt timp, la costuri mici.

Schimbare sediu profesional PFA II, IF

Sediul profesional reprezinta spatiul in care o persoana fizica autorizata, o intreprindere individuala sau o intreprindere familiala isi desfasoara activitatea economica sau activitatea de birou.

Schimbarea sediului profesional presupune o serie de pasi si necesita mai multe acte.

Daca doriti sa schimbati acest sediu, va ajutam cu toate informatiile de care aveti nevoie si cu toate actiunile necesare in relatia cu organele statului.

Schimbare denumire SRL, SRL-D

De multe ori, o afacere evolueaza in mod neasteptat si planurile initiale nu se mai potrivesc cu realitatea. Este motivul pentru care schimbarea denumirii unui SRL sau a unui SRL-D poate sa fie necesara.

Jurasist va ofera servicii de schimbare denumire SRL sau schimbare denumire SRL-D si va ofera toate parghiile de care aveti nevoie pentru a face o astfel de actiune intr-un mod eficient.

Cesiune parti sociale ( Excludere sau includere de asociati)

Daca afacerea dumneavoastra a ajuns in punctul in care trebuie sa includa o persoana noua in administratie sau sa excluda una dintre persoanele existente, lucrurile se pot rezolva simplu prin intermediul Jurasist.ro. Va oferim servicii de cesiune parti sociale si ne asiguram ca totul functioneaza perfect.

Modificare obiect de activitate

Obiectul de activitate inregistrat la Registrul Comertului ofera o informatie importanta despre afacerea pe care o administrati. Schimbarea lui poate sa fie o actiune destul de dificila, pe care va ajutam sa o duceti la bun sfarsit cu costuri si eforturi minime.

Majorare Capital Social

Capitalul social este aportul asociatilor la instituirea societatii comerciale. In functie de procentul de capital social cu care fiecare asociat a contribuit, se decide valoarea dividendelor si a cheltuielilor sustinute de acesta.

Exista multe situatii in care majorarea capitalului social este o necesitate ( extinderea teritoriala, achizitia de produse sau fuziunea si divizarea societatii) . In aceste situatii, va oferim asistenta necesara pentru a duce la bun sfarsit intregul proces.

Numire/Revocare administrator

Administratorul unei firme are responsabilitatea de a garanta faptul ca activitatea societatii este realizata in mod legal. Acesta este desemnat conform prevederilor din Actul Constitutiv.

In cazul in care se doreste, se poate inlocui persoana care administraza o societate, prin revocarea vechiului responsabil de acest post si numirea unei noi persoane.

Va oferim servicii prin care inlesnim numirea sau revocarea administratorului unei societati, solicitand un efort minim din partea dumneavoastra.

Deschidere punct de lucru

Punctul de lucru este spatiul unde o societate comerciala isi desfasoara activitatea. Acesta poate sa fie distinct de sediul social. Orice firma isi poate deschide un numar nelimitat de puncte de lucru, in orice localitate din tara, in functie de gradul de extindere.

Va oferim asistenta pentru deschiderea unui nou punct de lucru, in asa fel incat sa aveti garantia ca toate actele sunt corect depuse la institutiile responsabile si ca activitatea comerciala din acest nou punct de lucru se va desfasura corect.

Inchidere punct de lucru

Restrangerea activitatii unei societati comerciale se poate face prin inchiderea unui punct de lucru. Jurasist va scuteste de pierdere de timp si va ofera servicii de inchidere punct de lucru, in cel mai scurt timp.

Dizolvare societate

Dizolvarea unei societati implica o multime de actiuni, dificil de administrat de catre o persoana juridica fara experienta. In cazul in care ati decis ca este cazul sa renuntati la activitatea comerciala, va ajutam sa dizolvati societatea pe care o detineti, fara stres.

Radiere PFA

Renuntarea la statutul de Persoana Fizica Autorizata poate sa fie o actiune greu de realizat. Jurasist are experti ce se bazeaza pe o experienta de 15 ani, care va ajuta sa renuntati cu usurinta la forma juridica pe care o detineti.

Autorizare activitate la terti

In cazul in care doriti sa va desfasurati actiitatea in afara sediului socialsau in afara punctului de lucru, aveti nevoie de o autorizare. Puteti obtine aceasta autorizare cu usurinta prin Jurasist.

Contacteaza echipa noastra de profesionisti

(40) 0732722000