JuristAsist

Un lucru pe care trebuie sa il stiti despre noi, inainte de a incepe o colaborare, este faptul ca suntem pasionati de ceea ce facem. De-a lungul timpului am construit o echipa de economisti, juristi, experti contabili, auditori financiari, consultanti fiscali, evaluatori si practicieni in insolventa, afiliati la forurile de specialitete, C.E.C.C.A.R, C.A.F.R. , C.C.F., ANEVAR si UNPIR, care gasesc provocari in fiecare proiect asumat si reusesc sa fie 100% eficienti. Cum pasiunea nu este totul, serviciile noastre sunt conturate si de experienta. Am trecut prin 15 ani in care am infiintat firme, PFA-uri, asociatii, fundatii, filiale si sucursale, am modificat acte constitutive si am rezolvat situatii delicate din punct de vedere financiar sau juridic. Am fost alaturi partenerii de afaceri si i-am sustinut in proiectele lor de fuziune, divizare sau dizolvare.

Facem parte din grupul de firme "Asist"

Nu pretindem ca stim absolut totul. Astfel, daca in colaborarea cu clientii apar situatii neprevazute, care nu pot fi rezolvate cu pregatirea si experinta noastra, avem la indemana solutii rapide si bune, companii si oameni specializati in domenii conexe activitatilor noastre, care pot ajuta la rezolvarea oricaror situatii aparute.

Activam in mai multe locuri din tara

Cei 15 ani au venit cu o dezvoltare naturala pentru echipa noastra. Astfel, puteti colabora cu noi in Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Cernavoda, Medgidia, Fetesti si Constanta, dar si in alte orase din tara. Dezvoltarea noastra este una continua si dinamica si scopul nostru este sa fim cat mai aproape de fiecare client.

Aveti toate motivele sa apelati la Juristasist pentru servicii de infiintare firma

Chiar daca situatia fiscala si juridica din Romania nu se prezinta atat de simplu precum ne-am dori, Juristasist face totul mult mai simplu, pentru dumneavoastra. Daca doriti sa infiintati o firma, va oferim toate serviciile necesare pentru a porni cu dreptul in viitoarea dumneavoastra afacere

  • Sfaturi juridice
  • Sfaturi contabile
  • Sfaturi fiscale
  • Sfaturi in ceea ce priveste cea mai buna varianta de societate pentru afacerea dumneavoastra
  • Actiunile necesare pentru infiintarea firmei.

Practic, veti evita cozile, timpul pierdut, pentru ca noi stim ca pentru dumneavoastra timpul este cel mai pretios lucru si in cele mai multe cazuri banii cheltuiti inutil la institutiile statului va vor ajuta in dezvoltarea proiectelor pe care le aveti.

Avantaje

1. Familia dumneavoastra este prioritatea noastra. Cu noi, timpul dumneavoastra capata valoare alaturi de familie.

2. Cum fiecare om este unic, afacerea dumneavoastra este unica. Specialistii nostri va ofera indrumare si suport in functie de nevoile dumneavoastra specifice.

3. Un om informat este un om puternic. 15 ani de experinta, pusi in slujba dumneavoastra, va vor ajuta sa razbateti prin hatisurile birocratice si legislative.

4. Infiintarea unei firme, modificarea actului constitutiv sau alegerea formei de organizare par pentru dumneavoastra lucruri greu de facut? Noi suntem aici sa va ajutam sa va ridicati la cel mai inalt nivel.

5. Climb in bussines with us.

Contacteaza echipa noastra de profesionisti

(40) 0732722000